Prekystalis
+7
Ciara Machiavelli
Natalie Keira Rivendeill
Aymi Shadow
Jessica Brown
Mey Swan
Seaside
Gabrielius
11 posters
Puslapis 7 iš 8
Puslapis 7 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Prekystalis
-Ačiū. Būčiau dėkinga jei kainą įrašytumėt į mano sąskaitą. Gero vakaro
Svečias- Svečias
-iki.-tare jis ir nusileido i parduotuves rusi.
Gabrielius- Raganius
- Pranešimų skaičius : 993
Sara įėjo į parduotuvę. Čia buvo tamsoka ir juste jautėsi blogis. Visai nieko,- pagalvojo. Tada ją apniko abejonės. Ar ji galės tai padaryti? Negaliu abejoti, reikia veikti,- pagalvojo ir priėjo prie prekystalio.
-Laba diena,- tyliai, bet aiškiai pasisveikino.- man reikia...- vėl suabejojo, bet nuvijo abejones tolyn.- Dviejų Juodųjų Žvakių.
-Laba diena,- tyliai, bet aiškiai pasisveikino.- man reikia...- vėl suabejojo, bet nuvijo abejones tolyn.- Dviejų Juodųjų Žvakių.
Ciara Machiavelli- Auroras
- Pranešimų skaičius : 1297
Gabrielius islipo is rusio ir pamate mergaite.
-Hm..-nutese- ar ne per pavojinga tokiai jaunai kaip tu nesiotis mirtinas zvakes?-paklause saltu balsu.
-Hm..-nutese- ar ne per pavojinga tokiai jaunai kaip tu nesiotis mirtinas zvakes?-paklause saltu balsu.
Gabrielius- Raganius
-Neturėtų. Pati nežadu jų nei liesti, nei uždegti, nei įkvėpti jų garų,- ramiai atsakė Sara.
"pati?"-pagalvojo.
-Tebunie.-tare syptelejes ir nuejo prie lentynos istraukti zvakiu. Atsargiai jas suvyniojes i ruda popieriu padave mergaitei.-25 galeonai 15 sikliu. Atsargiai, nepaliesk.
-Tebunie.-tare syptelejes ir nuejo prie lentynos istraukti zvakiu. Atsargiai jas suvyniojes i ruda popieriu padave mergaitei.-25 galeonai 15 sikliu. Atsargiai, nepaliesk.
Gabrielius- Raganius
Sara išsitraukė pinigus ir padėjo juos ant prekystalio. Tada atsargiai paėmė suvyniotas žvakes.
-Ačiū,- padėkojo galvodama, kaip jas panaudoti ir po to susigrąžinti, kad nebūtų iš karto įtarta. Tada apsisuko ir išėjo iš parduotuvės.
-Ačiū,- padėkojo galvodama, kaip jas panaudoti ir po to susigrąžinti, kad nebūtų iš karto įtarta. Tada apsisuko ir išėjo iš parduotuvės.
*eina pro parduotuvę, stabteli ties vitrina ir pažiūri į vidų, galvoje kirba viena mintis: užeiti, ar ne?*
*Bella uzeina i parduotuve*
-Noreciau stebukligojo peilio ir juodosios fenikso plunksnos.Ir greit neturiu laiko visa diena trypti cia.
-Noreciau stebukligojo peilio ir juodosios fenikso plunksnos.Ir greit neturiu laiko visa diena trypti cia.
Svečias- Svečias
*Elista izenge i vidu*
-Taip,man reikia granito chimeros nuodu ir ...stebuklingojo peilio.Ir pageidauciau judintis nes neturiu laiko stoveti.
-Taip,man reikia granito chimeros nuodu ir ...stebuklingojo peilio.Ir pageidauciau judintis nes neturiu laiko stoveti.
Svečias- Svečias
Is tamsos isniro niekad cia dar nematytas isstyper vaikinukas. Naujasis pardavejas apzvelge lankytojas ir tare Bellai:
-60 galeonu..-suvyniojo peili su plunksna i ruda popieriu ir padave jai paketa. Tuomet atsisuko i Elista ir akimirka patyrinejes ja akimis vis delto supakavo nuodus ir peili.-90g..
-60 galeonu..-suvyniojo peili su plunksna i ruda popieriu ir padave jai paketa. Tuomet atsisuko i Elista ir akimirka patyrinejes ja akimis vis delto supakavo nuodus ir peili.-90g..
Gabrielius- Raganius
*prasilenkė su išeinančia Elista, lengvu žingsniu nuėjo prie prekystalio ir akimis permetė išstypėlį*
- kur Gabrielis?
- kur Gabrielis?
-Gabrielius?-susidomejo pardavejas viesnia.-Nezinau, ne mano reikalas, kur jis valkiojasi.
Gabrielius- Raganius
*staigiu mostu išsitraukė lazdelę ir mostelėjo į pardavėją, šis pakibo ore susiėmęs už kaklo*
- klausiu paskutinį kartą.
- klausiu paskutinį kartą.
Pardavejas nors ir smaugiamas sukikeno.
-Sa..sakau ne mano ir ne tavo reika..reikalas..-iskosejo.
-Sa..sakau ne mano ir ne tavo reika..reikalas..-iskosejo.
Gabrielius- Raganius
*mostelėjo lazdele ir pardavėjas atsitrenkęs į sieną susmuko, Seaside apsigręžė brūkštelėjo raštelį: "randas atsinaujino. Sea" ir išėjo.*
Pardavejes dar karta sukikeno ir atsistojes nusibrauke nuo apsiausto dulkes.
Gabrielius- Raganius
Oru atkeliaves Gabrielius pakalbejo su pardaveju ir paeme Sea palikta rasteli. Guztelejes peciais paliko pardaveja dirbti, o pats vel isnyko.
Gabrielius- Raganius
Pardavejas pardave mergaitei plunksna ir tik siai isejus nuaidejo pokstelejimas skersgatvyje. Vidun iejo Gabrielius ir syptelejes nuzvelge pardaveja.
-Kas nors nutiko, kol manes nebuvo?
-Ne, sere, visiskai nieko.-Linktelejo pardavejas.
-O gaila. Tuomet neturiu ko daugiau isgirsti.-Saltai atsake ir kilstelejo lazdele,-Avada kedavra!
Pardavejas susmuko ant grindu ir Gabrielius akimirksniu jo kuna pakele lazdele ir isskraidino i skersgatvi.
-Kas nors nutiko, kol manes nebuvo?
-Ne, sere, visiskai nieko.-Linktelejo pardavejas.
-O gaila. Tuomet neturiu ko daugiau isgirsti.-Saltai atsake ir kilstelejo lazdele,-Avada kedavra!
Pardavejas susmuko ant grindu ir Gabrielius akimirksniu jo kuna pakele lazdele ir isskraidino i skersgatvi.
Gabrielius- Raganius
Grizes i parduotuve atsiduso.
-Dabar reiks ieskoti naujo idioto.
-Dabar reiks ieskoti naujo idioto.
Gabrielius- Raganius
Susimastes isejo is parduotuves uzrakindamas duris.
Gabrielius- Raganius
((Gabrieliau, tu retai prisijungi, o as beveik daznai. Galiu but pardaveja tavo parduotuvej. Pinigai keliaus i tavo saskaita ))
Man ranka kuri šviečia tik savo šeimininkui.G nuimkit nuo sąs
Monica Hell- Direktorė
- Pranešimų skaičius : 1212
Puslapis 7 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Puslapis 7 iš 8