Prie baro
+22
Vanessa Wiliams
Sirijus Blekas
Wile Koner
Luna Waley
Danilas
Lyly Lovegood
Eva Ralen
Laura Ralen
Georgia Waley
Sofija Džouns
Liza Niler
Monica Hell
Aymi Shadow
Ciara Machiavelli
Evita Driver
Malkavian
Jessica Brown
Seaside
Gabrielius
Izabela King
Mey Swan
Kira
26 posters
Puslapis 2 iš 19
Puslapis 2 iš 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Prie baro
atejes is paskos paklausia seaside:
-gal arbatos arba kavos nori?
-gal arbatos arba kavos nori?
Gabrielius- Raganius
- Pranešimų skaičius : 993
nuejes prie baro Gabrielius uzsake du puodelius arbatos ir jais nesinas grizo prie staliuko. Tada viena is puodeliu padeve seaside ir atsisedo.
-tiesa pasakius nezinau. Pirmas kartas, kai sitaip..
-tiesa pasakius nezinau. Pirmas kartas, kai sitaip..
Gabrielius- Raganius
*padėkojo už arbatą ir paėmė puodelį*
- kaip šitaip? Kodėl taip yra? - paklausė gurkšteldama karštos arbatos.
- kaip šitaip? Kodėl taip yra? - paklausė gurkšteldama karštos arbatos.
-sea, net jeinoreciau, butu labai sunku paaiskinti ir nezinau, ar suprastum. Sakykim taip: tokie, kaip as nesiliecia prie vandens ir tuo labiau nenardo.
Gabrielius- Raganius
Gabrielius nuleidzia akis i stala o po to ikvepia ir paziuri i seaside.
-Gal ir laikas.
Gabrielius apsizvalgo po uzeiga. Visur atrode ramu, bet barmenas keistai sukluso. Gabrielius pazvelge i barmena ir keistai zybtelejo akimis. Zmogelis nei is sio, nei is to, lyg siaubingai isgasdintas soko is uz baro ir nubeges i uzeigos rusi uzsidare viduje.
-tau niekada nekilo klausimas, kaip as anksciau sukeldavau keistus reiskinius net be lazdeles?-paklause jis
-Gal ir laikas.
Gabrielius apsizvalgo po uzeiga. Visur atrode ramu, bet barmenas keistai sukluso. Gabrielius pazvelge i barmena ir keistai zybtelejo akimis. Zmogelis nei is sio, nei is to, lyg siaubingai isgasdintas soko is uz baro ir nubeges i uzeigos rusi uzsidare viduje.
-tau niekada nekilo klausimas, kaip as anksciau sukeldavau keistus reiskinius net be lazdeles?-paklause jis
Gabrielius- Raganius
*gūžteli pečiais*
- kartais pastebėdavau, bet man atrodydavo normalu, esu skaičiusi, kad yra žmonių kurie tiesiog tai sugeba, na žinoma tai būdavo patyrę magai.. bet kadangi tu toks uždaras.. - gurkšteli arbatos ir žvilgteli į Gabrielį.
- kartais pastebėdavau, bet man atrodydavo normalu, esu skaičiusi, kad yra žmonių kurie tiesiog tai sugeba, na žinoma tai būdavo patyrę magai.. bet kadangi tu toks uždaras.. - gurkšteli arbatos ir žvilgteli į Gabrielį.
-viskas neturi jokio rysio su kasdienine magija, ar bent jau tokia, kokia supranta kiekvienas butrininkas. Tiesa yra tiesa ir nieko nepadarysi. Na, gal nuskambes keistai..
Gabrielius nesiryzdamas pasakyti visko Seaside sauksteliu maise savo arbata. Po to ji padejo ir paziurejes i seaside tare:
-as ugnies demonas. Todel ir vengiu kam nors ka nors apie save sakyti
Gabrielius nesiryzdamas pasakyti visko Seaside sauksteliu maise savo arbata. Po to ji padejo ir paziurejes i seaside tare:
-as ugnies demonas. Todel ir vengiu kam nors ka nors apie save sakyti
Gabrielius- Raganius
*kurį laiką galvojo ką pasakė Gabrielis, td keistai nužvelgė jį*
- wou.. - po kuria laiko išspaudė ir vėl nužvelgė Gabrielį.
- na.. tu į tokį nepanašus.. kas dar apie tai žino? -sušnibždėjo pasilenkusi arčiau.
- wou.. - po kuria laiko išspaudė ir vėl nužvelgė Gabrielį.
- na.. tu į tokį nepanašus.. kas dar apie tai žino? -sušnibždėjo pasilenkusi arčiau.
-tu ir as. Dar aisku zinojo seima, kol visi nemire. O del to nutikimo prie ezero, nezinau, kas ivyko, nes viso sito baigtis galejo buti ivairiausia, nuo mano mirties iki pavojaus jusu su Tomu gyvybems. Del to ir dingau oru kuo greiciau. Ir dar reikejo butinai susirasti vaistu..
Gabrielius- Raganius
*pasirėmė rankom galvą*
- o varge.. jei sužinos, kam nevertėtų žinot, gali blogai baigtis.. -rimtai pažvelgė į vaikiną.
- na gerai, tu esi demonas, bet tu suvoki ką darai? valdai save?
- o varge.. jei sužinos, kam nevertėtų žinot, gali blogai baigtis.. -rimtai pažvelgė į vaikiną.
- na gerai, tu esi demonas, bet tu suvoki ką darai? valdai save?
Gabrielius nusijuokia.
-Buti demonu yra ne tas pats, kaip kad buti apsestam. Apsestas zmogus gyvena su butybe savo viduje, kuri bando paimti valdzia. O as pats esu tokia butybe. Tiesa, kartais ir man valdytis sunku, bet taip buna retai ir tai gana normalu..
-Buti demonu yra ne tas pats, kaip kad buti apsestam. Apsestas zmogus gyvena su butybe savo viduje, kuri bando paimti valdzia. O as pats esu tokia butybe. Tiesa, kartais ir man valdytis sunku, bet taip buna retai ir tai gana normalu..
Gabrielius- Raganius
*įsižeidžia*
- tu nesijuok, ne daug ką žinau apie demonus, o su tikru demonu susidursi ne kasdien,- šypteli.
- tu nesijuok, ne daug ką žinau apie demonus, o su tikru demonu susidursi ne kasdien,- šypteli.
-na siuo atveju beveik kasdien-nusisypso Gabrielius.- Tikiu. Tiesa sakant isvis nustebinai, kai pasakei kad is vis kazka zinai, nes dauguma burtininku yra isitikine, kad demonu nera ir net nenori apie mus girdeti.
Pamates, kad barmenas pagaliau islindo is rusio, Gabrielius atsistojo ir priejes prie jo padejo ant stalo keleta monetu.
-kol vel nepabegot, noriu pasiimti 13 kambario raktus.
Barmenas kruptelejes padeve Gabrieliui raktus ir jis isimete juos i kisene. Tada grizo prie seaside.
-o del demonu, klausk jei tik yra kas nors, ka nori suzinoti.
Pamates, kad barmenas pagaliau islindo is rusio, Gabrielius atsistojo ir priejes prie jo padejo ant stalo keleta monetu.
-kol vel nepabegot, noriu pasiimti 13 kambario raktus.
Barmenas kruptelejes padeve Gabrieliui raktus ir jis isimete juos i kisene. Tada grizo prie seaside.
-o del demonu, klausk jei tik yra kas nors, ka nori suzinoti.
Gabrielius- Raganius
*netrukus barmenus dingo savo rūsyje, kavinė buvo tuščia*
- nelabai ir turiu klausimų, nedaug apie juos žinau, o kiek žinau atsiliepimai nekokie.. dauguma kalba, kad visi demonai yra blogi, bet tu gyvas įrodymas, kad ne ;]
- parodyk ką moki,- smalsiai paklausia.
- nelabai ir turiu klausimų, nedaug apie juos žinau, o kiek žinau atsiliepimai nekokie.. dauguma kalba, kad visi demonai yra blogi, bet tu gyvas įrodymas, kad ne ;]
- parodyk ką moki,- smalsiai paklausia.
- negi as toks geras?- nusisypso siek tiek suglumes Gabrielius.
o del demonstraciju, manau kad teks palaukti. Tas pasinerimas i vandeni manes vos nepribaige, tai siauo metu nemanau kad tureciau pakankamai jegu net paprastam burtininko darbui, pvz kelionei oru.
o del demonstraciju, manau kad teks palaukti. Tas pasinerimas i vandeni manes vos nepribaige, tai siauo metu nemanau kad tureciau pakankamai jegu net paprastam burtininko darbui, pvz kelionei oru.
Gabrielius- Raganius
-sorry.. nepagalvojau..-suglumusi tarsteli.
- na aš tavęs blogo nemačiau.. tikiuosi ir neteks,- nusijuokia.
- na aš tavęs blogo nemačiau.. tikiuosi ir neteks,- nusijuokia.
-visko gali buti-nusijuokia Gabrielius :twisted:
Gabrielius- Raganius
-gal taip, o gal ir ne-vel nusijuokia jis (( ))
Gabrielius- Raganius
Puslapis 2 iš 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Puslapis 2 iš 19