Prie baro
+22
Vanessa Wiliams
Sirijus Blekas
Wile Koner
Luna Waley
Danilas
Lyly Lovegood
Eva Ralen
Laura Ralen
Georgia Waley
Sofija Džouns
Liza Niler
Monica Hell
Aymi Shadow
Ciara Machiavelli
Evita Driver
Malkavian
Jessica Brown
Seaside
Gabrielius
Izabela King
Mey Swan
Kira
26 posters
Puslapis 1 iš 19
Puslapis 1 iš 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Prie baro
Oru atsirandu trijose sluotose- man pasuku punco- kai barmenas padave gerala apsizvalgiau po pustusti bara
Kira- Raganius
- Pranešimų skaičius : 351
Re: Prie baro
Baiges gerala atsistojau ir uzsimetes ant galvos apsiausta isejau laukan
Kira- Raganius
pradariusi duris nedrasiai izengiau vidun. buve bare burtininkai atsisuke paziureti kas per viesnia apsilanke pas juos. burbteleje vel nusisuke ir uzsieme savo darbais. as atsisedau prie vieno is staliuku ir pradejau laukti
Mey Swan- Magijos Ministerijos darbuotojas
- Pranešimų skaičius : 876
Iejau i bara, pamaciau prie vieno staliuko sedint padoriau atrodancia ragana ir priejes atsisedau- kas per reikalai?
Kira- Raganius
pamaciusi Kira priesais pradejau nuo svarbiausio- gal gali pagaliau paisyti mano ir Izabelos prasymo? mes norime apsaugoti mokinius. o tu mums nepadedi sus tais savo pakalikais
toks jos tonas mane prajuokino, as syptelejau- nejuokink, Mirties valgytojai niekada nesilaike savo zodzio. todel ir as nesilaikysiu- pamojau pirstu barmenui tas priejo- dvi taures vyno- barmenas nuejo ir grizo su vyno tauremis paimiau viena ir pradejau gurgsnoti
Kira- Raganius
Suirzau, patraukiau taure tolieliau ir rankomis atsiremusi i stala atsistojo ir palinkau virs Kiros
- tu sakei laikysies savo zodzio, o jei nesilaikysi tu, ar kuris vienas is tavo draugeliu turesi reikalu su manimi, o ligonineje turiu tokiu dalykeliu apie kuriuos net didziausias alchemikas net nesvajojo!
- tu sakei laikysies savo zodzio, o jei nesilaikysi tu, ar kuris vienas is tavo draugeliu turesi reikalu su manimi, o ligonineje turiu tokiu dalykeliu apie kuriuos net didziausias alchemikas net nesvajojo!
-NA gerai- gurgstelejau dar vyno taip baigdamas taure- pagalvosiu- o dabar keliausiu, noriu nusnausti- atsistojau ir isejau palikdamas Mey
Kira- Raganius
Suirzusi del tokio KIros atsakymo islekiau is triju sluotu i mokykla
ieijusi atsisedu prie staliuko ir pamojau barmenui ranka, jis priejo:
-taip, penele.
-man salto vyno kokteilio.
-tuojaus,-barmenas nuejo prie baro ir atnese man kokteili, as pradejau ji sriubscioti kol staiga pamciau kira........ ir vos neuzspringau
-taip, penele.
-man salto vyno kokteilio.
-tuojaus,-barmenas nuejo prie baro ir atnese man kokteili, as pradejau ji sriubscioti kol staiga pamciau kira........ ir vos neuzspringau
Iejes i 3 sluotas Gabrielius patraukia prie baro.
-man ugnines,-tare jis ir paemes gerima atsisedo prie staliuko tamsiausiame kampe.
-man ugnines,-tare jis ir paemes gerima atsisedo prie staliuko tamsiausiame kampe.
Gabrielius- Raganius
- Pranešimų skaičius : 993
isgeres ugnine Gabrielius iseina is smukles
Gabrielius- Raganius
Gabrielius ieina i 3 sluotas ir uzsisako pasuku punso. nekreipdamas demesio i ji kreivai nuzvelgusius keistuolius prie staliuku, jis atsiseda i tuscia kerte
Gabrielius- Raganius
pabaiges gerima keleta minuciu dar pasedejo, o po to netiketai pasoko nuo kedes ir isskubejo i lauka, nekreipdamas demesio i vel ji keistais zvilgsniais nudelbusius keistuolius
Gabrielius- Raganius
*ateina ir atsiseda prie stalelio kampe, uzsisako puncho ir kai ji atnesa, pradeda gurksnoti*
Puslapis 1 iš 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Puslapis 1 iš 19