Tuscia klase
+7
Rosalie Cullen.
Laura Ralen
Lilė Aous
Džeinė Grand
Mėja Cheider
Evita Driver
Jessica Brown
11 posters
Puslapis 3 iš 3
Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Re: Tuscia klase
Einam į kankinimo kambarį...oj ne... į požemius. Susiraukusi mąstė.
Priejo prie Elis, nusišypsojo, jai.
-Taigi... hm aš jau čia.- sukikenusi apsižiūrėjo , vaizdas buvo ne koks bet tiks...
Vėl atsisuko į Elis ir laukė kažką pasakant.
Priejo prie Elis, nusišypsojo, jai.
-Taigi... hm aš jau čia.- sukikenusi apsižiūrėjo , vaizdas buvo ne koks bet tiks...
Vėl atsisuko į Elis ir laukė kažką pasakant.
Vanessa Wiliams- Klastunyno pirmakursis
- Pranešimų skaičius : 222
- Dabar as galiu labaiu prisistatyti... Kadangi cia tikrai niekas musu negirdi. Taigi as pati esu tik 19 ((arba 18 tiksliai neprisimenu (: )), todel tikrai net neisivaizduoju kokio jums oavyzdzio reiktu ir t.t. As esu buvusios direktores pussesere... - Liz atsikvepe
- O dabar as tave ismokysiu vieno draudziamojo kero. Avados kedavros. Lazdele pasiemi stai taip,- Ell tarp keliu pristu suspaude lazdeles gala
- Ir paprastu mostu ja judindama sakai AVADA KEDAVRA
- O dabar as tave ismokysiu vieno draudziamojo kero. Avados kedavros. Lazdele pasiemi stai taip,- Ell tarp keliu pristu suspaude lazdeles gala
- Ir paprastu mostu ja judindama sakai AVADA KEDAVRA
Ellizabeth Arck- Klastunyno šeštakursis
- Pranešimų skaičius : 1156
iš tyštumos pasigirdo balsas:
-Liza,prašau palikti mokinius ramybėje..Pakliuvote į spastus kuriems niekas negali sutrugdyti.
-Liza,prašau palikti mokinius ramybėje..Pakliuvote į spastus kuriems niekas negali sutrugdyti.
Monica Hell- Direktorė
- Pranešimų skaičius : 1212
Vaness stebėjo Elis. Avada o hmm.. švilpiai jums galas.. ne užteks ir su durim partrenktt.. Šyptelėjo ji o poto įsiveržė direktorė.
-Woops, čia nieko he, nevyksta.- Nervingai sukikeno ir stebėjo abi žmogystas šalia. Vajeeei..kur dar galima nueit.. net į požemius atsibeldžia.. Hmz jo žmonės jus pavarot..
-Woops, čia nieko he, nevyksta.- Nervingai sukikeno ir stebėjo abi žmogystas šalia. Vajeeei..kur dar galima nueit.. net į požemius atsibeldžia.. Hmz jo žmonės jus pavarot..
Paskutinį kartą redagavo Vanessa Wiliams, Kv. 10 01, 2009 10:50 pm. Redaguota 1 kartą
((tai singnalizacija o ne direktorė xDDD))
Monica Hell- Direktorė
((Būt smagiau jai būtų bent kiek galima palaužit taisykles juk ne visi esam šventieji doros sergėtojai..;D))
((o aš ar sakiau kad jūs sergėtojai?? ai jo,tu pirmakusė,tau pagal logika turėtų pavykti tik po 7 metų..Nu ką,reiktų aktyvumo,tik nežudykit mokinių nes patys mirsit.))
Monica Hell- Direktorė
((Pirmakursė bet ne pirmokė..;DD Aišku Logika, o ka tu žinai gal aš esu išvis tobulumas viską moku.;DD Ne ne, jo viskas čia normaliai.;D Mokiniai sveiki gyvi, kolkas.;D Aš ir nesiruošiu jų žudyt nesamonė įdomiau iš jų pasišaipyt. ))
Ateina ir apsizvalgo.
-Sveiki.
-Sveiki.
Rosalie Cullen.- Klastunyno pirmakursis
- Pranešimų skaičius : 82
Oj, dabar jau tikrai itars kad kažką darom nelegalaus.. Susiraukė Vaness.
-Čia mano ... ehemm.. tą draugė.. aš netyčia pasiklydau o ji manęs ieškojo.. ir čia atėjo.- Teisinosi klastuolė. Aišku buvo amtoma jog meluoja. Bet nenorėjo gauti minus taškų ar blogiausiu atveju išmesta bet tai buvo maža tikimybė nes šalia buvo profesorius. Reikėtų kažką panašaus daryti su mokiniais...bet jai pagaus.. Nors tokia mintis viliojo, užsimti kažkuo kuo negalima.
-Čia mano ... ehemm.. tą draugė.. aš netyčia pasiklydau o ji manęs ieškojo.. ir čia atėjo.- Teisinosi klastuolė. Aišku buvo amtoma jog meluoja. Bet nenorėjo gauti minus taškų ar blogiausiu atveju išmesta bet tai buvo maža tikimybė nes šalia buvo profesorius. Reikėtų kažką panašaus daryti su mokiniais...bet jai pagaus.. Nors tokia mintis viliojo, užsimti kažkuo kuo negalima.
Rosalie kreivu žvilgsniu žiūrėjo į Vanessa.
Mergina atsisuko į Rozę, jai nežymiai šyptelėjo.
-Tai tą sakau gal mes eisim..- Klausiamai pažiūrėjo į abi profesores.
Pamačius keistus žvilgsnius atsiduso, ir tarė.
-Žinau kad daug šneku, bet negaliu susivaldyti he.- Šyptelėjo ir susidėjo rankas ant krūtinės laukdama kas bus toliau.
-Tai tą sakau gal mes eisim..- Klausiamai pažiūrėjo į abi profesores.
Pamačius keistus žvilgsnius atsiduso, ir tarė.
-Žinau kad daug šneku, bet negaliu susivaldyti he.- Šyptelėjo ir susidėjo rankas ant krūtinės laukdama kas bus toliau.
- Kaip matau sioje mokykloje negalima rasti vieteles, kur taves nestebi. Nesamone,- inirso Liz
- prisilieskit prie manes ir as pasinaudosiu savo privilegija
- prisilieskit prie manes ir as pasinaudosiu savo privilegija
Nieko nesuprasdama Rosalie gūžtelėjo pečiais ir atsiremė į sieną
-eheeem, eheeem.- Atsikrenkštė Vaness, taip netyčia atkreipdama visų dėmesi.
Visi pasisuko į ją.
-A, jo aš ir taip sakau, juk mes požemiuose dievaži...- pakraipė galvą poto šyptelėjo.
Visi pasisuko į ją.
-A, jo aš ir taip sakau, juk mes požemiuose dievaži...- pakraipė galvą poto šyptelėjo.
- Neissidirbinekit,- Ell ciupo merginas uz ranku ir dingo oru is Hogvartso ribu.
Georgia tyliai atvėrė girgždančias duris, ore tvyrojo pelėsių kvapas, įėjo į tuščią klasę, suraukė nosį
-Kas čia per klaiki smarvė. Suraukė nosį ir nuėjo prie mokytojos stalo.Pažvelgė i stalą ir perbraukė jį pirštu. Stalas buvo visas apdulkėjas. Tada pasilenkė prie stalo ir pasiuntė didelį gūsį oro. Dulkės pakilo į orą. Georgia nusiemė kuprinę nuo pečių ir padėjo ant stalo,atsegė portfelį ir ištraukė burtų knygą....
Atvertė knygą ir pamatė tinkamą burtažodį.
-Mhm kokį daikta čia paėmus. Nuejo prie spintos ir ištraukė iš jos vazą, padėjo ant stalo. Tada iš užančio išsitraukė burtų lazdelę, šyptelėjo.
-Na gerai pradėkim. dar kartą permetė akimis taisykles kaip reikia tarti šį burtažodį.
Užsimerkė, įkvėmė ir iškvėpė orą.
Tada mostelėjo lazdele ir ištarė
-Accio. Staiga vaza pajudėjo Georgios link , bet nespėjo jos pačiupti ir krištolinė vaza sudužo į šipulius.
Tada sukikeno, pažvelgė į burtų knygą.
Vėl mostelėjo lazdele ir ištarė:
-Avis.
Iš ladelės pasirodė maži paukščiukai
-nu jau gana šiandien.Susikrovė mantą ir išėjo
-Kas čia per klaiki smarvė. Suraukė nosį ir nuėjo prie mokytojos stalo.Pažvelgė i stalą ir perbraukė jį pirštu. Stalas buvo visas apdulkėjas. Tada pasilenkė prie stalo ir pasiuntė didelį gūsį oro. Dulkės pakilo į orą. Georgia nusiemė kuprinę nuo pečių ir padėjo ant stalo,atsegė portfelį ir ištraukė burtų knygą....
Atvertė knygą ir pamatė tinkamą burtažodį.
-Mhm kokį daikta čia paėmus. Nuejo prie spintos ir ištraukė iš jos vazą, padėjo ant stalo. Tada iš užančio išsitraukė burtų lazdelę, šyptelėjo.
-Na gerai pradėkim. dar kartą permetė akimis taisykles kaip reikia tarti šį burtažodį.
Užsimerkė, įkvėmė ir iškvėpė orą.
Tada mostelėjo lazdele ir ištarė
-Accio. Staiga vaza pajudėjo Georgios link , bet nespėjo jos pačiupti ir krištolinė vaza sudužo į šipulius.
Tada sukikeno, pažvelgė į burtų knygą.
Vėl mostelėjo lazdele ir ištarė:
-Avis.
Iš ladelės pasirodė maži paukščiukai
-nu jau gana šiandien.Susikrovė mantą ir išėjo
Georgia Waley- Varno nago pirmakursis
- Pranešimų skaičius : 318
Laura iejusi i klase atsisuko i duris, nukreipe lazdele i spyna ir tare:
-Colloportus.
Nuejo i klases prieki. Ant grindu gulejo sudauzyta kristoline vaza. Ji nukreipe lazdele i sukias.
-Reparo,- sukes susijunge i vaza.
-Wingardium Leviosa,- vaza pakilo ir jai mostelejus nuskrido ir svelniai nusileido ant stalo. Ant stalo ruozais buvo nuvalytos dulkes.
-Kazkas cia buvo ir tikrai ne vaiduoklis.
Atsisukusi nuejo prie duru:
-Alohomora,- spyna trakstelejo ir durys atsidare. Laura iesjo ir su trnksmu uzdare duris.
-Colloportus.
Nuejo i klases prieki. Ant grindu gulejo sudauzyta kristoline vaza. Ji nukreipe lazdele i sukias.
-Reparo,- sukes susijunge i vaza.
-Wingardium Leviosa,- vaza pakilo ir jai mostelejus nuskrido ir svelniai nusileido ant stalo. Ant stalo ruozais buvo nuvalytos dulkes.
-Kazkas cia buvo ir tikrai ne vaiduoklis.
Atsisukusi nuejo prie duru:
-Alohomora,- spyna trakstelejo ir durys atsidare. Laura iesjo ir su trnksmu uzdare duris.
Laura Ralen- Varno nago penktakursis
- Pranešimų skaičius : 1270
Georgia įėjo į kabinetą nešdama žiurkę už uodegos.
-Kiek pamenu tai čia mačiau narvelį .Kiek apsidairiusi nuėjo prie didžiulės spintos atidarė ją ,žvilgsnis nukrypo į nedidelį narvelį.
- Tiks. Tarstelėjo ji. Čiupo narvelį padėjo jį ant stalo ir įmetė į narvą žiurkę. Atvėrė duris ir išėjo iš kabineto
-Kiek pamenu tai čia mačiau narvelį .Kiek apsidairiusi nuėjo prie didžiulės spintos atidarė ją ,žvilgsnis nukrypo į nedidelį narvelį.
- Tiks. Tarstelėjo ji. Čiupo narvelį padėjo jį ant stalo ir įmetė į narvą žiurkę. Atvėrė duris ir išėjo iš kabineto
Georgia Waley- Varno nago pirmakursis
- Pranešimų skaičius : 318
Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Puslapis 3 iš 3