prekystalis...
+22
Lee Gukeed
Avril Lavigne
Vanessa Wiliams
Miley Sanel
Soly Nei Hadey
♥hermiona įkyrėlė
Elektra Hallen
Eva Ralen
Sofija Džouns
Liza Niler
Monica Hell
Mėja Cheider
Džeinė Grand
Ellizabeth Arck
Evita Driver
Ciara Machiavelli
Jessica Brown
Seaside
Mey Swan
Gabrielius
Izabela King
Misa Amane
26 posters
Inside of the Magic :: Hogvartso apylinkės :: Skersinis skersgatvis :: Madam Malkin drabužiai įvairioms progoms
Puslapis 1 iš 8
Puslapis 1 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: prekystalis...
Noriu gauti juoda suknele su suvarstimu, ilgomis nertomis pirstinemis ir kad sukneles apacia butu su tiuliu
Misa Amane- Magijos Ministerijos darbuotojas
- Pranešimų skaičius : 90
-kai bus suknele bus ir pinigai- Apsisuku ir iseinu ((ps pinigus pati atimi is mano saskaitos, jei dar atsimei))
dekui- pinigus atimk is mano saskaitos, pasiimu prekes ir iseinu
Ieinu:- Noriu juodos su zalia spalvomis sukneles noreciau pamatyti jos paveiksliuka
Ieinu ir padedu ant prekystalio paveiksliuka:
-Noriu butent tokios sukneles ir nekitokios!!!!
-Noriu butent tokios sukneles ir nekitokios!!!!
Svečias- Svečias
-kas cia per parduotuve kad keliu dienu reikia jeigu viska buri lazdele nebent tu ziobare ir cia patekai per didelia klaida :twisted:
Svečias- Svečias
Ieinu
-man reikia juodo ilgo apsiausto kad prie kaklo priekyje susisegtu ir butu su dideliu kapisonu, ji gauti noriu tuo jau pat nes tau te reikia medziagos ir vieno burtazodzio!!!Greiciau sukis!!! :twisted:
-man reikia juodo ilgo apsiausto kad prie kaklo priekyje susisegtu ir butu su dideliu kapisonu, ji gauti noriu tuo jau pat nes tau te reikia medziagos ir vieno burtazodzio!!!Greiciau sukis!!! :twisted:
Svečias- Svečias
Ieinu
-Noreciau tokios sukneles*PAdedu paveiksliuka ant prekystalio
-tuo pat.*priduriu
-Noreciau tokios sukneles*PAdedu paveiksliuka ant prekystalio
-tuo pat.*priduriu
Svečias- Svečias
deja ne taip paprasta o be to taip ilgai siuwau nes mums mokykla nesuteike nauju reikmenu o dabar jau gawau . wisiems tuoj bus pasiuta..... jau galit pasimti...wisi....
Svečias- Svečias
as jau tau pasaiuwau tad ir pasimatuok o paweiksliuka as tau asmeniskai parodysiu....
Svečias- Svečias
Sho Shang rašo:deja ne taip paprasta o be to taip ilgai siuwau nes mums mokykla nesuteike nauju reikmenu o dabar jau gawau . wisiems tuoj bus pasiuta..... jau galit pasimti...wisi....
((Siaip si parduotuvyte yra uz mokyklos ribu ir su mokykla nieko bendro neturi!!!!))
laba diena, man reikia juodo apsiausto su gobtuvu, kad butu galima lengva paslepti veida...Jei imanoma noreciau, kad apsiaustas butu su pasiltinimu ir sidabriniais krastais apacioje
Gabrielius- Raganius
- Pranešimų skaičius : 993
Pardaveja ilgai nesirode, tad vaikinukas nusprende ilgiau nedelsti.Gabrielius isbure popieriaus lapa ir is zidinio paemes angliuka nupiese apsiausto eskiza. Kitoje puseje parases, kas buvo paruotuveje ir kodel, padejo popieriaus lapa ant prekystalio. Kiek padvejojes kitoje puseje prirase: "Ateisiu pasiimt po poros savaiciu" ir palikes lapa isnyko oru
Gabrielius- Raganius
((Sho nebesilanko tai patarnausiu as :lol!: ))
Sally tau 30 g
Luna, tau 45
Sally tau 30 g
Luna, tau 45
Mey Swan- Magijos Ministerijos darbuotojas
- Pranešimų skaičius : 876
((o man kur? ))
iejes i parduotuve Gabrielius pazvelge i pardaveje ir tarstelejo:
-laba diena, gal jau pasiuvot juoda apsiausta su gobtuvu? Kazkada buvau palikes pas jus eskiza, kaip jis turetu atrodyti.
iejes i parduotuve Gabrielius pazvelge i pardaveje ir tarstelejo:
-laba diena, gal jau pasiuvot juoda apsiausta su gobtuvu? Kazkada buvau palikes pas jus eskiza, kaip jis turetu atrodyti.
Gabrielius- Raganius
Puslapis 1 iš 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Inside of the Magic :: Hogvartso apylinkės :: Skersinis skersgatvis :: Madam Malkin drabužiai įvairioms progoms
Puslapis 1 iš 8