Trobeles viduje
+6
Milennium Lenovo
Hine Masadron
Izabela King
Misa Amane
Kira
Mey Swan
10 posters
Puslapis 1 iš 6
Puslapis 1 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Trobeles viduje
nebijokite, Hagridas ismoko nauju sausainiu receptu :twisted:
Mey Swan- Magijos Ministerijos darbuotojas
- Pranešimų skaičius : 876
Re: Trobeles viduje
ateinu i trobele ir pasakau sweikas hagridai..... seniai matytas :cheers: :afro:
Svečias- Svečias
Ateinu i trobele
- deje Hagridas isvyko, dabar as busiu misko sargas.
*Sypteliu Mokinei
- deje Hagridas isvyko, dabar as busiu misko sargas.
*Sypteliu Mokinei
Kira- Raganius
- Pranešimų skaičius : 351
Grizes i trobele tik dabar pastebejau savo rankoje tebeturys tos Mokytojos mesta akmeneli. padedu ji ant stalo ir nueinu uzkaisti karsto vandens
Kira- Raganius
-Galzinai kur mano akmuo??* Vaikinui uz nugarus suzimba ir pakyla juodas trrikampis akmuo ir skrenda mano link skrisdamas atsitrenke i vaikino galva, sugaunu ji ir tarsteliu:
-Radau. Tau viskas gerai??*
-Radau. Tau viskas gerai??*
Svečias- Svečias
isgirdau kazka beldziant besitiesdamas trenkiau galva i spintos virsutines dureles tada grioebiau juoda golfa ir trindamas galva . - zek ka pridirbai. -Spinteles durys dabar kabojo ant vieno vyrio.- lazdele sutaisau jas ir vel atsisuku i isibrovele.- ko reikia?
Kira- Raganius
-Jau gavau* pakeliau ranka su trikampiu akmeniu, ant mano peties nutupe ta pati peleda kurei buvo priristas leiskas
-O dieve* pasakau pamaciusi kad tai zvieglys tarsteliu peledai
-Dink* bet peleda znybteli man jausi ir niekur neskrenda parodau jam akmeni ir jis tuo pat dingsta atplesiu zviegli ir nukamba balas "Tu slyksti mergiote atsiimsi!"
-Turbut prisidirbau* O -pasakau prisiminusi kur stoviu
-O dieve* pasakau pamaciusi kad tai zvieglys tarsteliu peledai
-Dink* bet peleda znybteli man jausi ir niekur neskrenda parodau jam akmeni ir jis tuo pat dingsta atplesiu zviegli ir nukamba balas "Tu slyksti mergiote atsiimsi!"
-Turbut prisidirbau* O -pasakau prisiminusi kur stoviu
Svečias- Svečias
atsiremiu i duru stakta ir nusisypsau - rodos kazkam gresia nemalonumai
Kira- Raganius
-Nebutinai, Apsivilkai atbala golfa* :o ir nusijuokiu
Paskutinį kartą redagavo , Št. 12 15, 2007 8:31 pm. Redaguota 1 kartą
Svečias- Svečias
* pasiziuriu i golfa - o f***. -lazdele prilieciu golfa ir jis toks kaip turi buti.
-nemanai kad ramiai galetum paskaityti savo kabinete? o ne miske kuriame dabar trainmiojasi kazkoks ziurkiu edikas?
-nemanai kad ramiai galetum paskaityti savo kabinete? o ne miske kuriame dabar trainmiojasi kazkoks ziurkiu edikas?
Kira- Raganius
-Aha as irgi jo jieskau.... Jis to kas atsiunte man zviegli.... JIs nori kad as jiam grazincio jo "trigalvi suniuka" nors jiu yra 3... Na bent buvo kai pabego...* Ismikciojiau
-Tikiuosi niekam nesakysi... Nes tie sunys pavojingi... Kaip ir jiu seiminkas ... Mano patevis* PRiduriu
-Tikiuosi niekam nesakysi... Nes tie sunys pavojingi... Kaip ir jiu seiminkas ... Mano patevis* PRiduriu
Svečias- Svečias
- tai turbut tu suneliu darbas.
* uzsimetu apsiausta ir islekiu is trobeles bebegdamas misko link virtau vilku ir pradejau skuosti kiek ikabindamas
* uzsimetu apsiausta ir islekiu is trobeles bebegdamas misko link virtau vilku ir pradejau skuosti kiek ikabindamas
Kira- Raganius
-Palauk!*Sukteliu
-Tu jiu nesugausi. NEs jie paklusta tik tam kas turi sita akmeni!*
-Tu jiu nesugausi. NEs jie paklusta tik tam kas turi sita akmeni!*
Svečias- Svečias
Grizau i trobele paskui save skraidindamas 3 mazus trigalvius sunelius, jie visi spurdejo ir bande istrukti, bet kerai ju nepaleido. tada uzdares duris nutraukiau keru veikima ir vaistinelei paieskojes binto aptvarsciau sau kakla. nes jis buvo nestipriai ibrestas vilkes ilciu
Kira- Raganius
-Aha, cia mazylei o kur...* Nespejiusi pabaigti sakinio isgirstu urzgima atsisukusi pamatau Suaugusi trigalvi suni
-Zaibe gult* susunku tiestadama jio pusen akmeni ir jis pakliusnei atsigula
-Zaibe gult* susunku tiestadama jio pusen akmeni ir jis pakliusnei atsigula
Svečias- Svečias
gal jie ginklu ir neturejo , bet ju ginejas turejo-patraukiu ranka nuo kaklom o ten jau kiaurai binta perejes kraujo raudonumas nudaze delna rausvai
Kira- Raganius
-Cia vilko ikandimas ne Zaibo, jei jis bandytu tau kast cia nestovetum. Dabar tereikia issiusti juos atgal, nes kitaip mano patevis mane uzmus...*
Svečias- Svečias
Zinau, as galiu pasiusti juos savo peledos pagalba, ji yra zymiai didesne nei paprastos, bet dedziojo nepernes
Kira- Raganius
*issitraukiu svilpuka ir susvilpiu. pro duris greitai ileke zmogaus dydzio peleda ji nutupe ir suuke. sveikutis -Orakule. turiu uzduoti.- paimu mazylius sudedu i deze ir uzkales paduodu Fayrai.
- parasyk kur pristatyti
- parasyk kur pristatyti
Kira- Raganius
Puslapis 1 iš 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Puslapis 1 iš 6